samenvoorvrijheid

nieuwe mars "Samen Voor Vrijheid"

Beste mensen,

Onze regeringspartijen hebben na eerder uitstel, toch een wetsontwerp in de kamer gebracht dat de verplichte vaccinatie in de zorg moet afdwingen.

Ondanks dat hun eigen experten het "niet meer nodig achtten", zouden nu tienduizenden mensen hun job en passie om voor mensen te zorgen gaan verliezen. Ongeveer 160.000 mensen uit de zorg hebben hun vaccinatie of boosterprik geweigerd. De regering is er nu op uit om deze mensen te straffen en riskeert wederom heel de zorg en het land plat te leggen.

Na de hevige mobilisatie ten gevolge van onder andere het CST, zijn acties en betogingen wat naar de achtergrond verschoven. Het heeft de regering misschien wel een vals gevoel van vrij spel gegeven.

Wij laten de helden van de zorg niet in de steek! Samen met de zorg roept Samen voor vrijheid iedereen op, om op 26 juni een witte mars te houden voor de zorg.

Wij roepen iedereen op om 26 juni om 13u te verzamelen aan Brussel-Noord. Draag of breng zoveel mogelijk de kleur wit mee uit solidariteit met de duizenden verpleegkundigen, artsen en andere zorgverleners die hun job zouden verliezen omdat deze tirannieke regering het wil.


"Samen voor vrijheid" organiseert een nieuwe mars op 9 januari! // "Ensemble Pour La Liberté organise une nouvelle marche le 9 Janvier!

Zet je op aanwezig op ons Facebook-evenement!

officiële Aftermovie mars 21 november